Szigeti Zsuzsanna Kineziológia

Mit csinál a stressz-oldó, kineziológus?
Mivel foglalkozom?
Mit kapsz nálam?

Mivel foglalkozom?

One Brain kineziológus vagyok.

Mi a kineziológia?

A kineziológia egy alternatív jellegű, pszichológiai és pedagógiai elemeket is tartalmazó készség,- képesség és személyiségfejlesztő holisztikus módszer.

Segít feloldani a bennünk levő lelki blokkokat és azokat az elakadásokat, sérült hitrendszereket, amik akadályoznak, hogy megteremthessük testi-lelki egyensúlyunkat.

A One Brain kineziológia eszköze az izomtesztelés. Ezzel mérjük fel, hogy adott problémával kapcsolatban milyen érzelmek sérültek meg.

Az izomtesztelés megmutatja, azokat az információkat, amiket minden sejtünk elraktároz azzal kapcsolatban, ami történt velünk, fogantatásunktól a jelen pillanatig. Stressz hatására izmaink elgyengülnek. Ez az elgyengülés adja az alapokat a kezelés során.

Semmit nem kell kitalálnunk. A szervezetünk, a test reakcióit használjuk fel. A sejtmemóriánk, a fogantatásunktól kezdve tárol minden információt. Ezekre tudatosan nem emlékszünk. A tudat alatti tárolja őket. A jelenbeli életünket ezek, a tudatalattiban tárolt információk folyamatosan befolyásolják.
Ezért keressük meg az izomtesztelés során a tudatalatti információt, mert az átélt fájdalmak, félelmek, minden stresszhelyzet, trauma, sérelem és ezek válaszreakciói is itt rögzültek és váltak viselkedés mintává. Ugyanarra az érzelmi stresszre, ugyanolyan érzelmi töltettel reagálunk, mint akkor, amikor az első ilyen helyzetet elszenvedtük. A stresszt nem maga a történés okozza, hanem a rá adott érzelmi válaszunk.

Ezeket a mintákat oldjuk fel és alakítjuk át. A múlt ettől nem változik meg, de a rá adott reakciónk igen. Így a jelenbeli ügyeinket is képesek leszünk a kezelés által pozitívan, a helyzetnek megfelelően kezelni.

Kineziológia

Miben segít a módszer?

  • fizikai
  • lelki
  • mentális problémák megoldásában.

Mindenben, aminek lelki oka van. Legyen az önbizalom hiány, stresszes életmód, párkapcsolati elakadás, munkahelyi, családi problémák, kreativitás hiánya, képességek megismerése, viselkedési –evés – alvás zavar, kommunikációs problémák és még sok-sok más ügy, amit a lélek jelez.

Fontos!

A kinezilógiai kezelés nem helyettesíti az orvost és az orvosi kezelést! A kineziológus nem diagnosztizál, nem gyógyít, hanem segít beindítani a szervezet öngyógyító mechanizmusait.

Miből áll a találkozónk?

A One Brain kineziológiai oldás egyéni konzultációban történik. Nem kell készülnöd az alkalomra külön.
Kérlek, csak hozd el bátran a problémádat, megoldandóidat.
Megbeszéljük, hogy miben vársz segítséget, mely területeken van az elakadásod, mit szeretnél megoldani?
A beszélgetés célja, hogy megállapítsuk mit is szeretnénk együtt elérni.A valódi ügy feltárásával az életed több apró területén is érhetsz el változást a kezelés hatására. Ezután az izomteszt következik.
Elindul a belső kutató munka. Megkeressük a negatív érzelmi töltettel rendelkező területet és feloldjuk a benned raktározott blokkokat.
Az oldás befejeztével szintén teszteléssel nézzük meg, hogy sikeres és kielégítő volt-e a folyamat, van-e még bármilyen teendő, illetve szükség van-e még további oldásra?

A találkozónk alkalmanként körülbelül 1 órát vesz igénybe.

A szolgáltatás díja: 16.000 Ft/alkalom.

Szigeti Zsuzsanna Kineziológia

Amit még tudnod kell

Minden információt, ami a kezelés alatt elhangzik, titoktartás övez. A nálam elhangzottakról semmilyen tájékoztatást nem adok ki, se ismerősnek, se rokonnak, se családtagnak.
Hiába is kérdezed, hogy tudtam e segíteni a férjednek/barátnődnek/gyermekednek.
A változást figyeld. Én tiszteletben tartom azt, aki a lelkét, a megoldandóját a kezembe adja.
Nem mondom meg, hogy kellene élned. A változás benned indul el, ezáltal változnak a körülményeid is.

Soha nem foglak megítélni. Elfogadlak a szándékoddal együtt, hogy jobbá szeretnéd tenni az életed.

Nem leszek a barátod, miközben dolgozunk. Egy segítő vagyok, aki szívesen fogadja a jelenlétedet. Amennyiben az irodámon kívül találkozunk, nem fogom jelezni a külvilág számára, hogy segítőként ismerlek. A diszkréció teljes és állandó.

Szeretettel és hálával fogadom minden hozzám érkezőt!

Zsuzsi

Szolgáltatásaim

Időpontfoglalás

Amennyiben szeretnél hozzám időpontot foglalni, kérlek kattints az alábbi gombra és válaszd ki a számodra megfelelő dátumot a naptárban!

Szigeti Zsuzsanna Kineziológia Időpontfoglalás