Belső Érintés Műhelymunka

Minden létezőnek értelme és célja van…

A születésednek célja van. A kérdés csak az, hogy ezt a célt, hogy lehet úgy megvalósítani, hogy valóban örömmel végezd. Hogyan tudsz áramlani a világgal, az egésszel, hogyan tudsz félelmek nélkül élni.
A műhelymunka alkalmával az a célom, hogy megmutassam azokat az eszközöket, amik segítenek téged örömmel végig járni a saját utadat, könnyedén – félelmek nélkül.

Minden, ami körülvesz bennünket, segít is minket. A földi és égi segítők, a körülöttünk lévő emberek, tárgyak, növények. Ezeket figyelmen kívül hagyva küzdheted át magad az életeden, vagy dönthetsz úgy is, hogy ez mind érted van, veled van és használod őket.

Mit tanulunk? 

Elsősorban önismeretet. Mostanra ugyan kicsit elcsépeltnek  tűnik ez a szó. Mindenhol ebbe botlunk. Nem győzzük kihámozni magunkat a múlt fogságából. Ez a tanfolyam egy kicsit más. Itt már nem hámozunk. A vágyott jövőt készítjük elő, azzal, hogy a jelenben megtanulunk a szívünk vágya szerint élni.
A feladatunk és felelősségünk ma az, hogy megtanuljunk a jelenben élni. A múltat feldolgozva, problémáink gyökereit feltárva, de már a jelenünknek élve egy olyan univerzumot teremteni magunknak, ahol valóban önmagunkat megvalósítva, kiteljesedve élhessük meg a legjobb valónkat.
Ez az, ami előre visz bennünket és ezzel mutathatunk példát a jövő generációjának is, megalapozva az ő kiegyensúlyozott életüket is.    
Mi kell ehhez? Hogy megismerjük a szívünk hívását, a lelkünk hangját és megtanuljuk, hogy nem kell kompromisszumot kötnünk. Sokáig elhitették velünk, hogy ha magunkra gondolunk, akkor önzőek vagyunk. Valóban? Nem lenne egyszerűbb, ha mindenki merne a szíve szerint élni?
A cél az, hogy ugyan közösségekben – kisebbekben vagy nagyobbakban – de úgy éljünk, hogy nem kell megalkudni saját magunkkal. Megtanuljuk megérteni önmagunk vágyait, elképzeléseit, ami a műhelymunka végére elvezet bennünket oda, hogy egy valódi képet alakíthassunk ki az életünkről.
Már nincs idő várni, Most, itt kell megvalósítani mindent. Megmutatni a körülöttünk élőknek, hogy lehet másképp.

Hozhatsz e saját kérdéseket?

Igen, szeretettel várok minden kérdést. Szívesen megosztom a tanfolyami résztvevőkkel a saját tapasztalataimat – nem, a műhelymunka nem rólam szól. De, a saját életemen keresztül meg tudom mutatni, hogy mindig van választásunk. A résztvevők hozzák a saját életük történéseit és együtt megfejtjük merre a legideálisabb. Beszélgetünk, úgy, hogy őszintén kinyitjuk a kapukat. Igen, belátunk egymás életébe. Ezt természetesen teljes diszkrécióval tesszük és tartjuk is a tanfolyam keretei között. 

Kezdés időpontja:

2022.10.22.

Milyen gyakran és mennyi időre találkozunk?

A tanfolyam 6 alkalom. Havonta egy nap. Minden alkalommal 9.00 – 15.00 óráig tart a képzés. Az ebédidő 1 óra. Rövid szüneteket tartunk.

Milyen formában tudsz jelentkezni?

Jelentkezni a Kapcsolati űrlapon keresztül lehet. Amennyiben kérdés merül fel a tanfolyammal kapcsolatban, azt is ezen az email címen fogadom.

Mennyibe kerül?

A képzés ára alkalmanként 25.000 Ft. A jelentkezéskor küldöm az információkat a fizetési feltételekről.

A tanfolyam nem ad képesítést, oklevelet. Saját belső utadon segít és ezáltal tudsz vele másoknak is segíteni.

Szeretettel várok minden résztvevőt és hálásan fogadom a jelentkezéseket.

Zsuzsi